5 Motive Pentru Care Sa Alegi Un Coltar Extensibil

In momentul de fata, exista numeroase variante perfecte de mobilier pentru amenajarea unei camere astfel incat spatiul utilizabil sa nu fie pierdut deloc, precum un coltar extensibil.

Poate ca preferi o varianta flexibila de mobilier deoarece dimensiunea camerei nu iti permite mai mult, sau poate ca iti doresti doar un aspect aerisit al camerei si iti doresti sa optezi pentru lucruri simple. In ambele cazuri, poti achizitiona coltare extensibile, perfecte pentru astfel de situatii.

Confort? Spatiu? Versatilitate? Toate acestea le poti gasi intr-o singura piesa de mobilier, atat timp cat o alegi cu grija, cu atentie la calitatea produsului si la cat de bine se muleaza pe necesitatile tale si pe locuinta ta.

Coltarele extensibile sunt combinatia perfecta dintre o canapea si un pat, deoarece se pot folosi atat in forma restransa, fapt ce inlocuieste folosirea unei canapele, pe timp de zi, sau pot fi folosite in forma extinsa, perfecte pentru un somn odihnitor pe timp de noapte.

Care sunt cele 5 motive pentru care sa optezi pentru coltare extensibile?

1. Castigi spatiu!

Ocupa foarte putin spatiu comparativ cu un pat sau o canapea si le poate inlocui pe amandoua. Acestea se muleaza perfect pe peretii camerei, in functie de dimensiuni, bineinteles, si nu va mai exista spatiu neutilizat in camera dumnevoastra.

2. Un coltar extensibil are numeroase utilitati!

Versatilitatea acestora iti permite sa le folosesti atat intr-o sufragerie, pentru eventuali oaspeti, ocazional, cat si in dormitor, ca si inlocuitor de pat, pentru folosinta de zi cu zi. Totodata, ele pot fi amplasate chiar si in bucatariile de dimensiuni mai mari pentru servirea mesei intr-un ambient placut si relaxat.

3. Exista o gama larga de varietati!

Din punctul de vedere al simtului estetic, coltarele extensibile pot fi modificate in functie de gusturile fiecarei persoane, in functie de mobilierul deja existent in camera si pot avea o varietate de combinatii de culori care sa se potriveasca cu scopul in care sunt folosite, sugerand ideea de confort. Spre exemplu in cazul in care sunt folosite pentru servirea mesei, acestea pot avea culori puternice, insa folosite pentru odihna, culorile pale ar fi ideale pentru crearea unei atmosfere relaxante.

Totodata, ele pot aduce in casa ta o multime de stiluri diferite, in functie de ambientul in care sunt plasate. Aceste stiluri revin din detaliile si culorile fiecarui coltar si se pot incadra in:

  • stilul retro, reprezentat de culori neutre, cu diverse cusaturi impletite, linii ample si curbate;
  • stilul clasic, in care nu gasim mai mult de o combinatie de culori, eventual culori mai puternice, un contrast intre coltarul propriu-zis si pernele de decor;
  • stil sofisticat, reprezentat de motive florale, de culori suave, care emana eleganta si stil.

4. Aduc confort si din punct de vedere financiar!

Pretul acestora, in general, este adaptat la nevoile fiecarei persoane, in functie de buget si de necesitati. Cu toate acestea, intotdeauna pretul va fi mai mic, comparativ cu cel al unei canapele sofisticate sau a unui pat, datorita faptului ca modul cum este construit un coltar extensibil este mult mai facil fata de structura altor piese de mobilier. Asadar, poate fi si un sprijin financiar, in cazul in care bugetul este limitat.

5. Nu difera din punctul de vedere al calitatii!

Calitatea coltarelor extensibile este identica cu cea a unei canapele simple, intrucat sunt asemanatoare ca si tehnica de productie si ca materiale folosite in conceperea acestora. Ca urmare, un coltar extensibil va veni cu un plus din acest punct de vedere. Te poti bucura de calitatea ridicata, pe care o poate avea si un alt obiect de mobilier, la un pret mai scazut.

In concluzie, coltarele extensibile aduc numeroase beneficii simultan. Sunt ideale pentru crearea unui spatiu aerisit, confortabil, atat pentru tine, cat si pentru familia ta. Poti beneficia de un pret mic si o calitate extraordinara, le poti alege in functie de ambientul camerei in care va fi plasat si in functie de stilul propriu si de ce iti doresti sa transmita. Gaseste cea mai buna oferta de coltar extensibil si dispune de o calitate  net superioara chiar aici https://marcelprodtapiterie.ro/34-coltare.

Spune-le prietenilor: