De Ce Sa Alegi Un Design Pentru Dormitor Alb cu Negru

Cred ca si tu te-ai gandit, ca noi toti, ca dormitorul este locul unde iti petreci o mare parte din timp si suntem convinsi ca ai ajuns la aceeasi concluzie, si anume ca acesta este important sa fie amenajat astfel incat sa fie cat mai confortabil cu putinta si pentru a-ti oferi senzația de „acasa”, de liniste, de confort.

Studiile in domeniul psihologiei culorilor sustin ideea de a avea design alb cu negru in dormitor

Stii ca studiile in domeniul psihologiei culorilor arata care sunt cele mai bune alegeri cand este vorba sa stabilesti design-ul dormitorului tau? Stii ca fiecare culoare influenteaza starea noastra de spirit? Ei, vestea buna esta ca albul si negrul sunt culori de baza, cu care ochiul uman este obisnuit, ca atare nu ne obosesc si sunt potrivite pentru orice tip de activitate alegem sa avem in dormitorul nostru.

Albul si negrul se incadreaza in categoria asa-numitelor culori atemporale”.

Stii ca exista asa-numitele culori „atemporale”, adica acele culori care nu se demodeaza niciodata si pe care le poti utiliza linistit/a in amenajarea locuintei tale chiar daca o faci pentru termen lung? Aceste culori se armonizeaza cu multe stiluri de mobilier si rezista schimbarii perpetue a tendintelor in moda.

Dormitorul alb cu negru este una dintre alegerile de culori atemporale care raman mereu la moda.

Fiind un contrast extrem de versatil, nu va mai trebui sa iti faci griji in privinta asortarii dormitorului cu alte culori. Ca atare iti este mai usor sa alegi un mic mobilier, un eventual tapet sau alte accesorii pentru camera avand baza alb cu negru. Toate acestea pot fi stilizate dupa bunul plac al fiecarei persoane si se pot folosi o varietate de culori, doar nu degeaba se spune ca „Albul si negrul se asorteaza cu orice”.

Dormitorul alb cu negru este potrivit persoanelor care iubesc eleganta.

Daca iti doresti ca dormitorul tau sa denote eleganta, sa fie special, cum rar intalnesti, cea mai buna alegere in privinta aceasta este sa optezi  tot pentru un dormitor alb cu negru!

Desi la prima vedere poate parea putin impersonal, combinatia de alb si negru in dormitor poate fi alegerea excelenta pentru o persoana cu stil, care iese din tipare si isi doreste sa aiba altceva decat majoritatea. Conturul camerei va fi foarte bine definit, atmosfera placuta, iar piesele de mobilier alese vor fi puse foarte frumos in evidenta. Si mai ales, daca iubesti sa ai cele mai aparte obiecte de mobilier, acestea merita sa fie puse in valoare, iar cadrul va fi unul optim.

Eleganta provine din cele mai marunte lucruri, de la haine, accesorii, pana la confortul propriei locuinte, iar atunci cand te simti excelent datorita ambientului, inca de la începutul diminetii, fiecare zi va decurge la fel de minunat.

Albul si negrul, functie de proportiile folosite, schimba perceptia asupra unui spatiu

Folosirea acestor culori neutre poate crea senzația unui spatiu mult mai luminos si mai amplu, daca albul este predominant si intens. Daca avem o camera foarte mare, unde dorim sa cream seenzatia de intimitate, atunci schimbam proportia utilizand negrul mai mult si mai intens.

Ei, si iata deci, de ce dormitorul alb-negru este printre cele mai bune:

  • Armonia culorilor confera o senzatie odihnitoare ochiului uman
  • Combinatia de culori ramane intotdeauna la moda
  • Confera dormitorului un aspect elegant
  • Se poate asorta cu orice accesoriu sau mic mobilier, deci reduce efortul de a amenaja sau reamenaja
  • Poate induce senzatia de amplu sau de intimitate, functie de dorinta fiecaruia

Alege ceea ce este potrivit pentru stilul tau! Traieste in luxul propriu,  adapteaza-te la ce este la modă dar tine cont ca dormitorul alb cu negru este intotdeauna la moda.

Vezi care dormitor ti se potriveste din colectia noastra de dormitoare, aici: https://marcelprodtapiterie.ro/42-dormitoare

Spune-le prietenilor: